Mini Brouwpakketten

 Lijkt het u leuk om zelf eenvoudig bier te maken? of iemand een origineel gelegenheids-cadeau te geven!  

Denk dan eens aan een  

Hillegonda "Mini Bier Brouwpakket" 

Hillegonda bier heeft een uniek nog niet bestaand concept ontwikkeld, waarmee iedereen op eenvoudige wijze eens kan proberen zelf bier te maken. De nadelen van grote bestaande bier brouwpakketten zijn, dat er direct 12 of meer liter bier gemaakt moet worden, waarbij veel materiaal, ruimte en arbeid nodig is. Dit is niet voor ieder huishouden of als cadeau geschikt.  

Speciaal om deze nadelen weg te nemen is het mini brouwpakket ontwikkeld. Met het pakket maak je 1 fles bier (0,75 liter), welke na 2 maanden gedronken kan worden. In het pakket zit alles wat u nodig hebt om het bier te maken, exclusief water en 2 kleine pannen.  

Geschikt voor een kleine of grote keuken, of om met meerdere personen diverse smaken tegelijk te maken. (vrijgezellenfeest, teambuildingsmiddag of studentenactiviteit) 

Het pakket is te bestellen in 4 verschillende smaken. Van een licht blond bier tot een stevige Grand Cru variant. Er is geen specifieke kennis nodig om uw eigen biertje te maken. De handleiding is makkelijke en overzichtelijk. Kijk voor een overzicht van de smaken bij het assortiment. 

Tevens bieden we een uitbreidings-set aan, zodat u met het reeds aangeschafte basis pakket, nog een andere smaak kan maken.  

Wilt u het pakket als cadeau of relatiegeschenk nog persoonlijker maken, dan kunnen we een naam of logo op de pakketten drukken.  

Klik op de foto om te vergroten! 

 

 

Het Mini brouwpakket van Hillegonda Products is een beschermd en geregistreerd idee en gedeponeerd op 29 januari 2014 bij BBIE (Benelux-Bureau voor de Interlectuele Eigendom) onder nummer 053122.