Hillegonda Webwinkel 


Beste klant,

in de webwinkel kunt u bestellingen direct in de winkelwagen plaatsen en uw adresgegevens invullen. Ook kunt u uw betaal voorkeur opgeven. U ontvangt van uw bestelling een automatisch aangemaakte bestelorder.  

De definitieve betaling van uw artikel vindt plaats nadat wij u een bestelbevestiging sturen. 

We streven erna dit nog dezelfde dag te realiseren. Bestellingen kunt u ook plaatsen in het contactformulier of mailen naar info@hillegondabier.nl  

LET OP HILLIE BILLIE BLOND BIER KAN NIET OPGESTUURD WORDEN. U DIENT DE BESTELLING OP TE HALEN. BEZORGEN IS MOGELIJK, MAAR ALLEEN BINNEN DE DEELGEMEENTE HILLEGERSBERG-SCHIEBROEK. 

Details over levering en ophalen volgen in de orderbevestiging 

HILLEGONDA WEBWINKEL

Wij verkopen mini brouwpakketten en diverse uitbreidings-sets op het basispakket

Mini Brouwpakketten (Basis)

Zelf uw eigen bier maken met het mini brouwpakket. Eenvoudig, leerzaam en leuk. Een origineel cadeau voor elke gelegenheid. In vier verschillende smaken. Kijk voor meerdere foto's en uitgebreide informatie op de "pagina" Mini brouwpakketten

Mini uitbreidings-set

Wilt u meerdere smaken uitproberen dan kan dit gemakkelijk met de uitbreidings-set LET OP! Deze is alleen te gebruiken in combinatie met een basis mini brouwpakket In vier verschillende smaken.

HILLIE BILLIE BLOND (in Hillegersberg gebrouwen bier)

Hillie Billie Blond is een licht blond bier van hoge gisting. Met veel aromatische hop en een alcohol percentage van 6%. Door het gebruik van gerst, tarwe en haver is het een makkelijk te drinken bier, een lekkere dorstlesser.

Hopzak

Geniet van de medicinale werking van de hopzak. Werkt tegen slapeloosheid, stress en spanningen.

 De verwerkings -en verzendkosten van €6,95 bij Hillie Billie Blond Bier, worden in de orderbevestiging! gecorrigeerd. 

Bezorgkosten zijn maximaal €3,00 binnen de deelgemeente.


Woont u binnen de rode lijnen van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek dan zijn de bezorgkosten voor mini brouwpakketten ongeacht de hoeveelheid altijd €3,00. Tijdens de bestelbevestiging worden de verzendkosten van €6,95 gecorrigeerd en de leveringsvoorwaarden met u besproken. Buiten de deelgemeente hanteren wij de Post NL basis tarieven van €6,95 of €12,60 afhankelijk van het gewicht. Bezorgtarieven zijn inclusief BTW. 

Voor de Hopzak geldt een envelop tarief

 per 1 verpakt € 1,75 en per 2 verpakt € 2,25 

We maken gebruik van kwaliteitsbubbelfolie enveloppen 

 

Het kan zijn dat u in de winkel tijdens het invullen van de gegevens, een melding krijgt dat u niet alle adresvelden heeft ingevuld, terwijl u dit wel heeft gedaan. U gebruikt dan wellicht een verouderde versie van Internet Explorer,  

U kunt dit probleem verhelpen door een andere browser te kiezen  

Firefox
Google Chrome
Safari 

of Internet Explorer 9 te installeren.  

Mocht dit niet werken dan kunt u altijd u bestelling plaatsen via het contact formulier.