HOP PLUK DAG 

Zaterdag 16 september 2017 

  

HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN. WE HEBBEN GELUKKIG VOLDOENDE PLUKKERS. EEN KIJKJE KOMEN NEMEN OP DE DAG KAN NATUURLIJK ALTIJD!


Traditioneel is dit de start van het nieuwe bier seizoen. Van oudsher worden n.a.v. van het eerste brouwsel de oktoberfeesten gegeven.

Hillegonda bier wordt gemaakt in de wijk Hillegersberg, we zouden we het dan ook leuk vinden, als er vrijwilligers, bierliefhebbers Hillie Billie's of gezellige mensen zijn die het leuk vinden ons te helpen met het plukken, sorteren en drogen van de hop. 

Doordat we een relatief kleine hoeveelheid hop hebben, zijn we niet instaat iedereen te laten plukken en dient u zich op voorhand in te schrijven. Treur niet als u niet mee kunt helpen, de tuin is deze dag geopend en er zijn medewerkers van Hillegonda bier die, naast het plukken, uitleg kunnen geven over de hop en bierbrouwen. 

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Aansluitend aan de hoppluk is er een gezellige borrel georganiseerd, met uiteraard ons Hillie Billie Blond bier en diverse kelder bieren welke normaal niet openbaar geschonken worden. U bent van harte welkom op de borrel! 

Aanmelden kan uitsluitend vanaf 1 april 2017 met het onderstaand aanmeldingsformulier, 

Wij hopen u graag te mogen begroeten 

Mario & Miranda van Hees (Eigenaar Hillegonda Bier)


 

Programma (Hop Pluk Dag is gratis)

12.30 uur Verzamelen op tuinencomplex Drrroomland 

13.00 uur Uitleg over de hop en gebruik in het bier. 

13.15 uur Start met plukken /sorteren en drogen. 

15.30 uur Einde van de plukdag. 

16.00 uur Start van de Bier Hop Borrel. 

18.00 uur Einde van de dag 


HELAAS IS HET NIET MEER MOGELIJK OM JE IN TE SCHRIJVEN. WE HEBBEN GELUKKIG VOLDOENDE PLUKKERS. EEN KIJKJE KOMEN NEMEN OP DE DAG KAN NATUURLIJK ALTIJD!Adres gegevens: Hillegonda Hoptuin

Tuinencomplex Drrroomland 

Einde van de "Tsjaikofskilaan"  

Rotterdam-Hillegersberg