De Hopzak

Maak kennis met de hopzak! 3x puur genieten   

                             100% natuurlijk 

  Nieuw!!...Nu te koop in onze webwinkel

Hillegonda hopzak

Al eeuwen lang is de medicinale werking van hop (humulus Lupulus)  bij de mens bekend. De Romeinen en de oude Grieken rookten de bladeren voor een verdovende en rustgevende werking. Niet verwonderlijk want hop behoort tot de familie van de hennepplanten. 


De Hillegonda Hopzak (een traditionele kookzak tijdens het bierbrouwproces) helpt op een 100% natuurlijke manier bij de slaapbevordering. De Hop en Verveine (citroenverbena) werken kalmerend met name bij nerveuze rusteloosheid. Het zal uw zenuwen kalmeren, ook als u onrustig slaapt nadat u een biertje teveel heeft gedronken.

 

(1) Stop de hopzak in de sloop van uw hoofdkussen, door de warmte komen de etherische oliën vrij en kunt u genieten van een heerlijke nachtrust (werking ±3 maanden).

(2) Voeg diverse Verveineblaadjes en een hopbel, uit de zak toe aan uw favoriete thee. De thee werkt nu kalmerend en rustgevend (niet meekoken).

(3) De hopzak kunt u ook gebruiken voor een rustgevend kruidenbad. Voeg de gehele dicht geknoopte hopzak toe tijdens het vollopen van uw bad en gedurende 15 á 45 minuten geniet u van pure ontspanning (éénmalig) 

 

Andere medicinale werkingen

Libido verlagende werking bij mannen en oestrogeen verhogende werking bij vrouwen, het helpt tegen overgangsklachten en stemmingswisselingen, goed voor de spijsvertering, tegen stress en spanningen, tegen voortijdige zaadlozing en nachtelijke erecties, hartkloppingen, spanningshoofdpijnen, nerveuze fysieke verschijnselen.

Ingrediënten van de Hillegonda Hopzak: 

80% gedroogde natuurlijke hopbloemen, melange van Hallertau Mittelfrüh, Northern Brewer, Liberty en Saaz. 20% gedroogde Verveine.  Koel en droog bewaren, beperkt houdbaar. Geen kunstmatige kleur –en geurstoffen toegevoegd.


 

Verzendkosten bedragen bij dit artikel 

per 1 verpakt € 1,75 

per 2 verpakt € 2,25

verzending vindt plaats met Post NL en in een kwaliteitsenvelop